Velkommen til DUGNAD på Trettestykket 25-26 august!

Vi ønsker store og små Borgenbeboere hjertelig velkommen på dugnad siste helga i august. Tidspunkt for dugnad er 11.00-15.00 både 25 og 26 august.

Byggetrinn 1 av Borgen Friluftspark på Trettestykket nærmer seg ferdigstillelse, og i den forbindelse inviterer vi store og små, unge og gamle, fra nær og fjern, til en felles dugnad der vi rydder, koster, vasker, maler, luker og klipper området på og rundt tennisbanene på Trettestykket. Det er altså ikke bare de som håndterer motorsag som er velkommen, men også de som kan hjelpe med rydding, bake boller, koke kaffe og servere leskedrikker og så videre. Alle kan bidra!

På dugnaden vil vi fokusere på fire områder:

1: Skrape, pusse og slemme murvegg på tennisbu.
2: Rydde og samle søppel som skal til Yggeset som restavfall
3: Rydde, luke og forbedre baner
4: Rydde skog og kratt på baksiden av gjerdet og i området forøvrig.

Fint om folk kan ta med litt utstyr hjemmefra. Vi trenger trillebår, jernriver, spett, spader, hagesaks, sag, motorsag, jernbørster, skraper etcetc. Husk å merke utstyret ditt godt. Vi bestiller container og kjøper inn søppelposer, engangshansker, sekker med slemming etc.

Det blir servert nystekte vafler med tilbehør, kaffe og saft underveis.

La oss gjøre dette til en hyggelig og sosial stund der vi sammen jobber for felleskap og fornyelse av vårt kjære Borgen. Bli med oss å lage en fantastisk møteplass for store og små, unge og gamle.

Velkommen!


Publisert

i

av

Stikkord: